Windows 10

Windows 10A Windows 10 szekcióban folyamatos tájékoztatást olvashatsz a legújabb Windows kliens képességeiről, újdonságairól és a legfrissebb buildek elérhetőségéről.

Cikkek listája

Országos TechDays roadshow indul Novemberben indul a Microsoft TechDays országjáró roadshow! Ha érdeklődsz a rendszerüzemeltetés iránt és a szakma legjobb előadóitól akarsz tanulni, itt a helyed!
10061 & 10074 – megújult natív alkalmazások és még nagyobb testreszabhatóság Körülbelül egy hónapja frissíthettek utoljára az Insiderek a 10049-es build-re (Fast ring esetén), most pedig a Fast Ring-ben lévő önkéntes tesztelők a 10061-es buildet kapták meg, majd nem sokkal később a 10074-est is.
10041 és 10049 – hosszú szünet után dupla élvezet Utoljára január végén kaptunk mi, türelmetlen Insiderek előzetest a Windows 10-ből, így közel két hónap elteltével az egész online közösség napról napra kiéhezettebben és egyre türelmetlenebbül várta az új buildet.
9926 az új év első buildje Elindult az új év, s máris a nagy Microsoft bejelentések után pár nappal egy újabb builddel lehettünk gazdagabbak mi, az Insider program résztvevői. Nézzük meg tehát, milyen újdonságokat tartogat számunkra a 9926-os build...
A Windows új generációja: Windows 10 Hatalmas érdeklődés mellett kerültek bejelentésre az operációs rendszer újításai és a Windows 10 termékpalettájának bővülése. Meglepetésekben nem volt hiány!
Windows 10: Még egyszerűbb telepítés Még egyszerűbbé válik az új rendszerre történő migráció és az új eszközök konfigurálása!
Windows Technical Preview – a 9879-es build újdonságai Régen írtam Nektek különböző okokból kifolyólag, most azonban igyekszem ezt pótolni, ugyanis a közelmúltban újabb fontos esemény történt, amely immáron minden Windows Insider program résztvevőt érint. Ez pedig nem más, mint hogy újabb buildnek örülhetünk, amely a 9879-es verziószámot viseli. Nézzük meg, hogy milyen újdonságokkal találkozhatunk benne.
Windows Technical Preview – az első nagy upgrade, avagy mit rejt a 9860-as build Mindössze három hetet kellett várni az Insider program résztvevőinek, hogy máris egy újabb build nyújtotta újdonságokat tesztelhessenek. Ez pedig a 9860-as build. Nézzük meg tehát kicsit közelebbről, miket is kaptunk, és hogy frissíthetünk.
Windows 10 Technical Preview – Virtuális Asztalok és Multitasking A Windows 10 a Microsoft operációs rendszereinek történetében először megkapta a virtuális asztalok támogatását. Ezt már a legelső publikus előzetesben is kipróbálhatjuk.
Windows 10 Technology Preview – Egy régi-új ismerős, a Start menü Köszöntelek titeket a Windows 10 Technology Preview cikksorozat második részében. A mai nap – mint az a címből is kiderült – egy régi-új ismerőst fogunk kicsit közelebbről megismerni, kicsit részletesebben is kivesézni...
A Microsoft lerántja a leplet a Windows jövőjéről A Microsoft lerántja a leplet a Windows jövőjéről. A vállalat először engedett bepillantást a Windows 10-be, a nagyvállalatoknak szánt fejlesztések és nyílt együttműködési program bemutatásával...
Megjelent a Windows 10 korai technikai előzetese (Trial Preview) A Windows sok évtizede biztosít több mint másfél milliárd ember számára olyan eszközt, amely az élet szinte bármely területén, a világ bármely országában hatékonyan szolgálja ki őket nap mint nap. Amikor a Windows következő kiadását terveztük, arra figyeltünk, hogy olyan termékkel álljunk elő, amely a mai modern világ különböző felhasználóinak változatos igényeit is képes kiszolgálni...
Windows 10 Technology Preview – Áttekintés A mai cikkben általános körképet kaphattok a legelső publikus Windows 10 buildről. A Microsoft következő operációs rendszerének 32 illetve 64 bites változata is mindenki számára publikusan elérhető, aki regisztrált a Windows Insider Program-ba...
A Windows 10 bemutatkozik a vállalatoknak A mai napon elkezdjük megosztani a rendszerrel kapcsolatos terveinket nagyvállalati ügyfeleinkkel. Ez a folyamat most korábban kezdődik, mint az előző verziók esetében, ugyanis fontos számunkra, hogy vállalati ügyfeleink ismerjék termékfejlesztési elképzeléseinket...
Csatlakozz, és kövesd a Windows 10 fejlesztését! A Windows 10 bemutatásával nagy érdeklődésre számítunk, elsőként a technikailag felkészült közönségtől. A Windows új verzióját már nagyon korán tesztelhetjük Technical Preview verzióban.
Windows XP átállás A Windows XP átállás (Windows XP EOS, azaz End Of Support) lépései, fontos biztonsági információk, kérdések és válaszok.