System Center

System CenterA System Center a Microsoft rendszerfelügyeleti alkalmazásainak összefoglaló neve. A különböző komponensek segítik az üzemeltetők munkáját az informatikai szolgáltatások teljes életciklusán keresztül - a tervezéstől az adatmentésekig, egységes felületet biztosítva a teljes infrastruktúra ellenőrzésére és konfigurálására. A témaközpontban e területek megismerésében nyújtunk segítséget.

Cikkek listája

Privát felhő szolgáltatások megismerése, Szirtes István előadásában A System Centerre épülő Cloud technológia egyre nagyobb teret hódít az IT piac területén. A gyártó ennek érdekében folyamatosan fejleszti az eszközeit, hogy a vállalatok számára minél hatékonyabb és biztonságos megoldást nyújtó terméket hozzon létre a felhőbe integrált rendszerek kapcsán.
Windows XP átállás A Windows XP átállás (Windows XP EOS, azaz End Of Support) lépései, fontos biztonsági információk, kérdések és válaszok.
Microsoft Virtual Academy evolved z internet számos lehetőséget biztosít arra, hogy informatikai ismereteinket fejlesszük, azonban az egyes lehetőségek hatékonysága, minősége, tananyag...

Első lépések

Mit kell tudni a System Centerről?

Hogyan kezdjek a megismeréséhez?

Hogyan tudom kipróbálni?