Office

OfficeA Microsoft Office irodai alkalmazáscsomagot és az Office-hoz kapcsolódó szolgáltatásokat széles körben használják az üzleti életben éppúgy, mint a kormányzatban, az oktatásban és a magánéletben. Az Office termékek lehetőséget biztosítanak az információk rögzítésére és megosztására, legyen szó nyomtatott anyagokról, digitális dokumentumokról, prezentációkról vagy weboldalakról.

Cikkek listája

Windows XP átállás A Windows XP átállás (Windows XP EOS, azaz End Of Support) lépései, fontos biztonsági információk, kérdések és válaszok.
Microsoft Virtual Academy evolved z internet számos lehetőséget biztosít arra, hogy informatikai ismereteinket fejlesszük, azonban az egyes lehetőségek hatékonysága, minősége, tananyag...
OCR a titkos zsebben Most csúnya dolgot fogok elárulni magamról: nem igazán értek a PKI rendszerekhez. Ismerem persze a privát meg a publikus kulcsok fogalmát/működését...
WS08 #15: Szereti a tik a meggyet… Tegye fel a kezét, akinek van MS Word a számítógépén! Most engedje le az, akinek csak egy példányban fut. Nem sokan maradtak... Köszönöm. Most már Le...
Office 2007/2010 Office 2007/2010A Microsoft Office 2010 az Office 2007 utódja. A megszokott és ismert funkciókon kívül számos újítást és vizuális megjelenítő elemet, templatet tartalmaz, melyek segítségével gyorsabban tudunk látványos dokumentumokat és prezentációkat készíteni, mint valaha.
Sharepoint SharepointA Microsoft Windows SharePoint Services (WSS) a Windows Server webes csoportmunka platformja, amely az Office kliensekkel (Word, Excel, PowerPoint) szorosan integrálódva segíti a felhasználók információ- és dokumentumkezeléssel kapcsolatos munkáját. A Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) a Windows SharePoint Services szolgáltatásait bővíti ki elsősorban nagyvállalatok és internetes tartalomkezelő webhelyek igényeinek kielégítése érdekében.
Office 365 Office 365A témaközpont az Office legújabb verziójának szoftvereivel és szolgáltatásaival foglalkozik. Bemutatjuk a Word az Excel és más gyakran használt szoftverek legújabb funkcióit és a folyamatos online kapcsolatnak köszönhető új előnyöket.