Microsoft Operations Management Suite

Az idei Microsoft Ignite rendezvényen – rengeteg egyéb újdonság mellett – bejelentésre került a Microsoft Operations Management Suite (OMS), mely az  IT szakértők és DevOps mérnökök számára nyújt megoldást, hogy a különböző rendszereket egyetlen, közös felületen menedzselhessék.

A rendszer együttműködik fizikai, virtuális és konténer megoldásokkal egyaránt, legyen az Windows Server, Linux, VMWare vagy OpenStack, melyeket az Azure és AWS felhőszolgáltatásokon belül is képes felügyelni.

Microsoft-OMS

 

A naplófájlok kezelése, összegyűjtése és a bennük történő keresés mellett támogatást kapunk a magas rendelkezésre állás elérésében is, a biztonsági mentés és helyreállítási lehetőségek integrálásával. A komplex és rendszeresen végrehajtott feladatok automatizálása mellett pedig a biztonságot is fokozhatjuk a biztonsági frissítések és kártékony kódok monitorozásával.

 

 

A Microsoft Operations Management Suite költséghatékony és egységes megoldást nyújt hibrid környezetünk felügyeletére, mely egy egyszerű regisztrációt követően díjmentesen ki is próbálható! További információkat a megoldásról, valamint annak árazásáról az OMS hivatalos oldalán olvashat!
 

Szólj hozzá!

komment