IIS

IISAz Internet Information Services 7 a Microsoft legújabb, Windows Vistában és Windows Server 2008-ban megtalálható webkiszolgálója. Moduláris felépítésének, delegálható konfigurációs sémájának és grafikus felügyeleti eszközeinek köszönhetően az IIS7 kiváló környezet .NET-es és nem Microsoft alapú webalkalmazások futtatására is.

Cikkek listája

Országos TechDays roadshow indul Novemberben indul a Microsoft TechDays országjáró roadshow! Ha érdeklődsz a rendszerüzemeltetés iránt és a szakma legjobb előadóitól akarsz tanulni, itt a helyed!
Windows XP átállás A Windows XP átállás (Windows XP EOS, azaz End Of Support) lépései, fontos biztonsági információk, kérdések és válaszok.
Elérhetőek a Cloud konferencia videói Felkerültek a TechNetklub TV oldalra az R2 és Cloud konferencia videói, ahol hárman, egymás munkájára építve felépítettünk egy önkiszolgáló BI rendszert, kezdve az adatok összeszedésétől egészen azok vizualizálásáig…
Microsoft Virtual Academy evolved z internet számos lehetőséget biztosít arra, hogy informatikai ismereteinket fejlesszük, azonban az egyes lehetőségek hatékonysága, minősége, tananyag...

Első lépések

Mit kell tudni az IIS7-ről?

Hogyan kezdjek a megismeréséhez?