Windows XP

Windows XPA Windows XP egy több, mint 12 éves operációs rendszer - egy új rendszerre való átállást nem csak a megváltozott informatikai környezet és biztonsági szempontok, hanem a modern felhasználói környezet kialakítása is indokol.

Cikkek listája

Csatlakozz, és kövesd a Windows 10 fejlesztését! A Windows 10 bemutatásával nagy érdeklődésre számítunk, elsőként a technikailag felkészült közönségtől. A Windows új verzióját már nagyon korán tesztelhetjük Technical Preview verzióban.
Windows XP átállás A Windows XP átállás (Windows XP EOS, azaz End Of Support) lépései, fontos biztonsági információk, kérdések és válaszok.
7 ország 7 adatkocka? A probléma a következő. Adott egy csillagsémás adattárház amely 7 különböző ország forrásrendszeréből táplálkozik. A dimenziók konformak azaz 1 termék 1 vevő, stb. dimenzió van és mind a 7 ország…
Microsoft Virtual Academy evolved z internet számos lehetőséget biztosít arra, hogy informatikai ismereteinket fejlesszük, azonban az egyes lehetőségek hatékonysága, minősége, tananyag...