Windows kliensek

Windows kliensekA Microsoftnak jelenleg két kliensoldali operációs rendszere van a piacon, a 2012-es kiadású Windows 8 és a 2009-es Windows 7. A 2007-es Windows Vista Business vagy ennél magasabb változatai 2017-ig kiterjesztett támogatást élveznek. A témaközpontban ezzel a három kliensoldali operációs rendszerrel ismerkedhet meg részletesebben.

Cikkek listája

10061 & 10074 – megújult natív alkalmazások és még nagyobb testreszabhatóság Körülbelül egy hónapja frissíthettek utoljára az Insiderek a 10049-es build-re (Fast ring esetén), most pedig a Fast Ring-ben lévő önkéntes tesztelők a 10061-es buildet kapták meg, majd nem sokkal később a 10074-est is.
10041 és 10049 – hosszú szünet után dupla élvezet Utoljára január végén kaptunk mi, türelmetlen Insiderek előzetest a Windows 10-ből, így közel két hónap elteltével az egész online közösség napról napra kiéhezettebben és egyre türelmetlenebbül várta az új buildet.
A Windows új generációja: Windows 10 Hatalmas érdeklődés mellett kerültek bejelentésre az operációs rendszer újításai és a Windows 10 termékpalettájának bővülése. Meglepetésekben nem volt hiány!
MAPS: Aktív védelem a felhőből A Microsoft Active Protection Service használatával még nagyobb biztonságban tudhatjuk rendszerünket. Összegyűjtöttük a fontosabb tudnivalókat, amit a szolgáltatásról tudni kell.
Windows 10: Még egyszerűbb telepítés Még egyszerűbbé válik az új rendszerre történő migráció és az új eszközök konfigurálása!
Windows 10 Technology Preview – Egy régi-új ismerős, a Start menü Köszöntelek titeket a Windows 10 Technology Preview cikksorozat második részében. A mai nap – mint az a címből is kiderült – egy régi-új ismerőst fogunk kicsit közelebbről megismerni, kicsit részletesebben is kivesézni...
Windows 10 Technology Preview – Áttekintés A mai cikkben általános körképet kaphattok a legelső publikus Windows 10 buildről. A Microsoft következő operációs rendszerének 32 illetve 64 bites változata is mindenki számára publikusan elérhető, aki regisztrált a Windows Insider Program-ba...
A Windows 10 bemutatkozik a vállalatoknak A mai napon elkezdjük megosztani a rendszerrel kapcsolatos terveinket nagyvállalati ügyfeleinkkel. Ez a folyamat most korábban kezdődik, mint az előző verziók esetében, ugyanis fontos számunkra, hogy vállalati ügyfeleink ismerjék termékfejlesztési elképzeléseinket...
Csatlakozz, és kövesd a Windows 10 fejlesztését! A Windows 10 bemutatásával nagy érdeklődésre számítunk, elsőként a technikailag felkészült közönségtől. A Windows új verzióját már nagyon korán tesztelhetjük Technical Preview verzióban.
Windows XP átállás A Windows XP átállás (Windows XP EOS, azaz End Of Support) lépései, fontos biztonsági információk, kérdések és válaszok.
Microsoft Virtual Academy evolved z internet számos lehetőséget biztosít arra, hogy informatikai ismereteinket fejlesszük, azonban az egyes lehetőségek hatékonysága, minősége, tananyag...
Alternatív kliens stratégia Sokan úgy gondolják, hogy csak azok a nagy, fontos és drága rendszerek alkotják az informatikát, amelyeket a számítóközpontok bombabiztos falai mögé rejtünk. Pedig azok a rendszerek sem kevésbé fontosak, amiket a felhasználóink kezébe adunk napi használatra...
Windows 7 Windows 7A Windows Vista utóda, a Microsoft soron következő kliensoldali operációs rendszere. A témaközpontban megismerheti az új funkciókat és szolgáltatásokat, amelyek mind az otthoni felhasználóknak, mind a céges üzemeltetőknek nagyban megkönnyítik az életét.
Windows Vista Windows VistaA Microsoft 2007-ben megjelent kliensoldali operációsrendszere, mely számos olyan újítást tartalmaz, amelynek köszönhetően generációs lépcsőnek tekinthető a kliens oldali operációs rendszerek közt. Ezen újításokkal ismerkedhet meg a témaközpont egyes pontjaiban.
Windows 8 Windows 8A Windows 8 nem csak egy újszerű kezelési felületet nyújt a felhasználók és az üzemeltetők számára, hanem számos újítást is tartalmaz, melyek megkönnyítik a mindennapi munkát, a biztonságos üzemeltetést és a felügyeletet.
Windows XP Windows XPA Windows XP egy több, mint 12 éves operációs rendszer - egy új rendszerre való átállást nem csak a megváltozott informatikai környezet és biztonsági szempontok, hanem a modern felhasználói környezet kialakítása is indokol.
Windows 10 Windows 10A Windows 10 szekcióban folyamatos tájékoztatást olvashatsz a legújabb Windows kliens képességeiről, újdonságairól és a legfrissebb buildek elérhetőségéről.