Vállalati mobilitás – ingyenes Enterprise Mobility Suite webinár

Cloud PlatformBodnár Ádám

Az Enterprise Mobility Suite (EMS) a Microsoft válasza azokra a kihívásokra, amelyek elé a mobil eszközök terjedése állítja a vállalati informatikai csapatokat. Egy ingyenes webináron az S&T osztja meg az érdeklődőkkel a bevezetéssel kapcsolatos tapasztalatait.

A Microsoft Enterprise Mobility Suite egy olyan felhős szolgáltatás, amely segítségével a vállalati mobil eszközök és alkalmazások biztonságosan építhetők be a napi munkamenetbe. Az EMS segítségével az IT biztosítani tudja a dolgozók számára a hozzáférést a céges erőforrásokhoz az összes eszköztípuson, hatékonyan felügyelve a készülékeket és az alkalmazásokat is. Az EMS emellett tartalmaz egy információvédelmi komponenst is, amellyel a mobil készülékeken is biztosítható az érzékeny adatok védelme.

Az EMS csomagban foglalt szolgáltatások működésével, valamint a megoldás bevezetésével foglalkozik a Microsoft partnerének, az S&T-nek az ingyenes előadása. A webinárra 2016. február 23-án délután 14:00-kor kerül sor. A részvétel az eseményen ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni itt lehet.

 

Szólj hozzá!

komment