Publikus előzetes: Azure Operatív Adatelemzés

Az Azure Operatív Adatelemzés szolgáltatása még egyszerűbbé teszi szervereink felügyeletét, legyen szó akár helyi, vagy virtuális szerverről.

 

server-cloud-nov13-1

 

A szolgáltatás hatékonyságát a mögötte található keresőszolgáltatás adja, melynek köszönhetően egyszerre kereshetünk összes felvett szerverünk adatforrásaiban. A keresési eredményekből és lekérdezésekből saját gyorselemzések készíthetők, hogy a lényeget minél egyszerűbben kihámozhassuk.

 

server-cloud-nov13-2

 

Az Operatív Adatelemzés szolgáltatással akár szervereink naprakészségét is felügyelhetjük, melyekre nem kerültek telepítésre a legújabb biztonsági frissítések, kritikus frissítések, vagy csak apróbb javítások hiányoznak, vagy éppen egy driverfrissítés érkezett egyik hardverkomponensünkhöz.

 

server-cloud-nov13-3

 

A szolgáltatás három különböző árfekvésben érhető el: ingyenes, normál és prémium. Az ingyenes verzió napi szinten csak korlátozott adatmennyiség feldolgozására képes, a feldolgozott adatokat pedig csupán 7 napig tárolja el. A normál és prémium csomagok esetében ilyen jellegű korlátozásoktól nem kell tartanunk, a különbségek a megőrzési időkben nyilvánulnak meg: előbbi esetén 1 hónappal, utóbbinál pedig 12 hónappal számolhatunk.

Próbálja ki az Operatív adatelemzés szolgáltatás előzetesét most!

 

Szólj hozzá!

komment