Privát felhő szolgáltatások megismerése, Szirtes István előadásában

A System Centerre épülő Cloud technológia egyre nagyobb teret hódít az IT piac területén. A gyártó ennek érdekében folyamatosan fejleszti az eszközeit, hogy a vállalatok számára minél hatékonyabb és biztonságos megoldást nyújtó terméket hozzon létre a felhőbe integrált rendszerek kapcsán.

A System Center 2012 R2 adatközpont felügyeleti termékcsaládhoz kapcsolódó képzéseink áttekintést nyújtanak a Microsoft privát felhő alapú infrastruktúrájának felépítéséről és üzemeltetési folyamatairól. Az előadás során az egyes terméket nem szigeti megoldásokként mutatjuk be, hanem az 5 adatközponti kulcsterületre szánt szoftverek átfogó felügyeleti megoldásával, azok összekapcsolásával elérhető folyamat automatizációs szintjeivel foglalkozunk.

szirtesAmennyiben az Ön számára nem lényegtelen, hogy ezt a tudást pontosan honnan is szerzi meg, úgy válassza februárban és márciusban induló tanfolyamainkat – hívja fel a figyelmet a Szirtes Technologies. A főelőadó Szirtes István lesz, aki hosszú évek tapasztalataival rendelkezik közép- és nagyvállalatok területén a System Center, Virtualizációs és Private Cloud témakörökben.

Az alábbi képzések fognak elindulni ebben a témakörben:

Monitoring and Operating a Private Cloud
5 nap
2015. február 11.

Configuring and Deploying a Private Cloud
5 nap
2015. március 16.

Étkezés: a tanfolyam díjába tartozik a teljes ellátás díja. Az oktatóközpont a hallgatók számára egész nap nyitvatartó büfével várja a tanulnivágyókat, ahol pogácsát, kávét és üdítőt szolgálnak fel. A meleg ebédet, pedig a közeli Teve étteremben fogyaszthatják el. A hallgatók a szünetekben TV-vel, kényelmes bőr fotelekkel és profi csocsó asztallal felszerelt büfénkben töltődhetnek fel.

A tanfolyami jelentkezési lap innen tölthető le.

 

 

Szólj hozzá!

komment