Microsoft Virtual Academy evolved

Az internet számos lehetőséget biztosít arra, hogy informatikai ismereteinket fejlesszük, azonban az egyes lehetőségek hatékonysága, minősége, tananyag mennyisége… fogalmazzunk úgy, hogy elég széles skálán mozog. A Microsoft Virtual Academy, amikor elindult, csak egy volt a sok oktató oldal közül, azonban mára olyan mennyiségű tartalom halmozódott fel az oldalon, melyben mindenki megleli, amire szüksége van (Microsoft technológiák terén).

image

Nem csak oktatóvideók és PPT-k hanem ingyenes e-bookok is elérhetőek immáron az oldalon melyek azon túl, hogy mélyebb és részletesebb betekintést nyújtanak az egyes technológiákba számos formátumban (epub, mobi) is elérhetőek.

image
image
image

Az ondemand videó tartalmak mellett a TechNetKlub Online Classhoz hasonló élő közvetítések is megtekinthetőek az oldalon keresztül. A dolog egyetlen negatívuma, hogy az időeltérések miatt gyakran korán kell kelni, hogy az ember bekapcsolódhasson. Ha azonban erre nincs lehetőség, akkor az előadások utólag visszanézhetőek az oldalon.

Az elérhető anyagok aktualitására és frissességére sem lehet panaszunk, mivel a legújabb termékekhez kapcsolódó tananyagok nem sokkal azok megjelenése után már elérhető, és olyan aktuális problémákhoz is találhatunk segítséget az oldalon, mint a Windows XP átállás.

image

Szólj hozzá!

komment