Megújítjuk számotokra a TechNetKlub.hu közösségi site-ot

Nagyon izgalmas időszak következik a Microsoft életében, melynek szeretnénk, hogy minél jobban részese legyél Te is! Ennek érdekében április folyamán megújítjuk a TechNetKlub.hu közösségi site-ot, hogy az elkövetkezendő idők fontos információi minél jobban eljussanak hozzád: átláthatóbbá tesszük a megjelenést, átállunk Azure platformon futtatott WordPress szerkesztőségi rendszerre és igyekszünk minél pörgősebb tartalmat megjeleníteni a jövőben.

 

A megújulással együtt néhány kevésbé népszerű funkciót megszűntetünk annak érdekében, hogy a legfontosabb tartalmakra tudjunk koncentrálni:

 

  • Megszűnik a regisztrációs lehetőség, és az eddigi regisztrációkhoz kötődő felhasználói tartalmak. Kérjük, hogy amennyiben ezeket a tartalmakat megtartanád, készíts saját mentést. Új fejlesztői profilt a központi Technet üzemeltetői portálon tudsz létrehozni – itt.

 

  • Megszűnik a fórum rovat. A fórumtartalmak az új oldalon már nem jelennek meg, ezért amennyiben van olyan forúmbejegyzés, melyet a későbbiekben is használnál, kérjük készíts róla saját mentést. A Microsoft mindenki számára a központi Technet üzemeltetői portálon biztosít fórumozási lehetőséget – az oldalt ezen a linken találod!

Az új közösségi site-ot, melyet a Ti visszajelzéseitek alapján fejlesztettünk folyamatosan teszteljük, hogy megfelelően jelenjenek meg a fentieken túli korábbi tartalmak.

 

A közösségi site-hoz kapcsolódó felhasználási feltételek és adatvédelemi feltételek

A TechNetKlub.hu tartalmi szolgáltatás, melynek igénybevétele az alábbi feltételek elfogadásával történik:
A tartalmi szolgáltatás üzemeltetője a TechNetKlub.hu-n megjelenő tartalmakat harmadik felek weboldalairől közvetíti. A közvetített tartalmakat üzemletető nem ellenőrzi és nem is szerkeszti. A tartalmi szolgáltatás egyes cikkoldalain felhasználói kommentálásra is lehetőség van, mely kommentek üzemeltető tartalmi szempontból nem ellenőrzi és nem is moderálja. A TechNetKlub.hu-n megjelenő harmadik felektől származó tartalmakért és felhasználói kommentekért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal. A tartalmakkal kapcsolatosan felmerülő esetleges jogsértés esetén forduljon a kapcsolati oldalon található elérhetőségen az oldal üzemeltetőjéhez.
Az oldal üzemeltetője a Microsoft Magyarország Kft.  Az oldalhoz kapcsolódó adatvédelmi rendelkezések a http://www.microsoft.com/privacystatement/hu-hu/core/default.aspx és http://privacy.microsoft.com/HU-HU/fullnotice.mspx oldalon érhetőek el.
Az átállásal kapcsolatos kérdéseidet ITT teheted fel.

 

Szólj hozzá!

komment