Frissült a Távoli Asztal alkalmazás iOS-en

A napokban vált elérhetővé 8.1.6-os verziószámmal az alkalmazás legújabb frissítése, mely a megszokott hibajavításokon kívül új szolgáltatásokkal is ellátja az iOS platform felhasználóit! A frissítés változásairól részletesebb lista is érkezett, lássuk ezek közül a fontosabbakat!

Távoli erőforrás javítások
Számos felhasználói visszajelzés érkezett a fejlesztői csapathoz, mely arról számolt be, hogy alkalmazások távoli erőforrásként történő használatakor az alkalmazás „Távoli erőforrások előkészítése” üzenet mellett megállt. A hiba az új verzió letöltésével orvosolhatóvá vált.

NTLMv2 támogatás
Az alkalmazásba bekerült az NTLMv2 támogatása, valamint a HTTPS kapcsolaton működő átjárók használata.

Összeomlások átjárók használatakor
A csomagban több hibajavítás is helyet kapott, melyek átjárók használatakor előforduló összeomlásokat hivatottak megszüntetni.

Egérgombok felcserélése
Bizonyos esetekben az egérgombok felcserélése nem került alkalmazásra a távoli számítógépen. Ennek kezelése az új verzióban már megfelelően működik.

Kanji karaktertámogatás
Bluetooth billentyűzetek használatakor a Japán Kanji karakterek megjelenésének problémája szintén javításra került.

A felsorolt javítások mellett néhány általános felületi javítás is bekerült az iPhone 6/6+ eszközökhöz és javult a beépített kliens billentyűzet megbízhatósága is.

Az új verzió elérhető az iTunes-ban. Természetesen az alkalmazás Windows 8.1, Windows Phone, Mac OS X és Android platformokon is elérhető!

Szólj hozzá!

komment