Budapest Sysadmin Meetup: Windows 10 vállalati telepítés, System Center a való világban

Cloud PlatformBodnár Ádám

Áprilisban folytatódik a Budapest Sysadmin Meetup sorozat. Kivételesen a hónap utolsó szerdáján várunk mindenkit a szokott helyen, az ITSH budapesti főhadiszállásán.

Az áprilisi meetup első előadását Simon Ferguson és Kuti Balázs tartják a Morgan Stanleytől. A két szakember területe a végfelhasználói rendszerek, beleértve a hardver- és szoftverkörnyezeteket is. Az előadás a Windows vállalati telepítéséről és terjesztéséről fog szólni, az előadók olyan témákat is körüljárnak mint a megfelelő hardver kiválasztásának szempontjai, az új biztonsági képességek, valamint a Windows as a Service koncepció, vagyis hogy hogyan lehet évente új operációs rendszert bevezetni egy nagyvállalati környezetben.

A második előadó Gál Tamás, adatközpont-specialista, Microsoft MVP és oktató, aki a System Center 2016-os kiadásával szerzett gyakorlati tapasztalatait osztja meg a közönséggel. Mit és hogyan érdemes kialakítani egy System Center infrastruktúra kapcsán egy közép- vagy nagyvállalati rendszerben, mi az amit az üzemeltetők illetve az IT-vezetők szeretni fognak ebben a termékcsaládban. Tamás ígérete szerint nem csak a Windows-, hanem a VMware-, Xen- és Linux-üzemeltető szakembereket is érnek majd meglepetések az előadás kapcsán.

A Budapest Sysadmin Meetup következő eseménye április 26-án lesz az IT Services Hungary budapesti főhadiszállásán az Infoparkban. Érkezni 16:30-tól lehet, az előadások délután 17:00-kor kezdődnek. A hangvétel most is kötetlen, az előadás alatt és közben is lehetőség van kérdezni, az elhangzottakat megvitatni. A részvétel mindenki számára ingyenes, regisztrálni itt lehet.

Szólj hozzá!

komment