AzureConf 2014 (Okt. 21, 2014)

AzureConf 2014

A múlt évben megrendezett AzureConf 2013 sikerén felbuzdulva idén is rendkívül izgalmas témákban bővíthetjük ismereteinket a Microsoft Azure felhőszolgáltatásával kapcsolatban. A konferencia az IT Pro-k számára az Azure újdonságaiban, fejlesztők részére pedig a skálázható, felhő alapú alkalmazások fejlesztésében nyújt hasznos tudást.

Az október 21-én tartandó esemény itteni idő szerint 17:00-kor indul, a teljes programfüzetet pedig ezen a linken érhetik el az érdeklődők! A konferencia keretében több, az elmúlt hónapok során megjelent újdonság bemutatásra kerül, ilyen például az új Azure Preview Portal, Azure Search, Azure Machine Learning, HDInsight!

A részvétel mindenki számára ingyenes, az Azure ismerete pedig nem feltétel! Az eseményre az AzureConf oldalon várják a jelentkezők regisztrációit!

Ha lemaradnál az eseményről, vagy számodra ez az időpont nem alkalmas, ne csüggedj! Az esemény végeztével az itt szereplő anyagok megtekinthetők lesznek a Channel 9 oldalán keresztül! A tavalyi konferenciáról készült felvételek már most is megtekinthetőek a következő linken: http://channel9.msdn.com/Events/windowsazure/Windows-AzureConf-2013

 

Regisztrálj most!

 

Szólj hozzá!

komment