Az első lépések a felhőhasználati szokások feltérképezéséhez

Cloud PlatformBodnár Ádám

A Cloud App Security segítsével a vállalati informatikai csapatok részletes információkat kaphatnak a dolgozók felhőhasználati szokásairól. Az alábbi videók segítenek az első lépéseket megtennni.

A Microsoft a tavasszal tette elérhetővé a Cloud App Security szolgáltatását, amely részletes információkat ad az üzemeltetőknek az alkalmazottak felhőhasználati szokásairól, illetve kontrollálhatóvá is teszi az információk áramlását, ezzel csökkentve a biztonsági kockázatokat. A szolgáltatásról bővebben annak éles indulásakor, áprilisban írtunk, részletekért érdemes korábbi bejegyzésünket elolvasni.

A közelmúltban több videó is felkerült a Microsoft egyik hivatalos Youtube-csatornájára, amely a Cloud App Security bevezetésével és használatba vételével foglalkozik, ezeknek a pár perces kisfilmeknek a megtekintése után meg lehet tenni az első lépéseket:

A Cloud App Securityről bővebb információ a szolgáltatás weboldalán található, ahol ingyenes próbaverzió regisztrációjára is lehetőség van, így bárki “élesben” is kipróbálhatja a képességeit. Ahogy a múlt héten is írtuk, a Cloud App Security nem csak önállóan érhető el, hanem az Enterprise Mobility + Security E5 csomag részeként is megvásárolható lesz.

Szólj hozzá!

komment